LANTEK FLEX3D TUBES is hét CAD/CAM systeem voor buislaser machines. Lantek FLEX3D TUBES biedt de gebruiker de mogelijkheid om zelf buisontwerpen te maken of om 3D-bestanden in te lezen vanuit alle bekende Cad/systemen, zoals SolidWorks®, SolidEdge® of Inventor®. Met de handige nestfuncties kunnen de orders snel en efficient genest worden.

Door ruime ervaring met diverse merken buislasermachines kan CNC Gear de programmering van uw buislaser optimaal verzorgen met handige oplossingen voor alle opties op uw machine inclusief belading en ontlading. Het proces van het lasersnijden van buis wordt hierdoor sterk vereenvoudigd. U hoeft u daarom niet meer te concentreren op programeren maar op datgene waar u mee bezig wilt zijn namelijk buislaseren.

Met de assemblies Management voor 3D importers modules laadt u snel complete bouwgroepen in zonder dat u eerst alle parts onafhankelijk hoeft op te slaan om daarna te kunnen importeren. Bij het importeren van de assembly berekend Lantek de juiste aantallen en daarmee bespaard u tijd en voorkomt u fouten.

*
*
*
*

CAD/CAM systemen

Programmeer uw machine ook met de hoog kwalitatieve CAD/CAM systemen van CNC Gear

Referenties

Wij zijn trots om te mogen werken voor vooraanstaande bedrijven met zeer verschillende disciplines

Support

Door een goede support is de bedrijfszekerheid van uw CAD/CAM systeem verzekerd


Navigatie
Producten
Referenties
Support
Bedrijf
Contact


CNC Gear
Ambachtsstraat 1a
7591 BE Denekamp (Ov)
KvK : 64844544
Tel : +31 (0)541 858391Support
support@cnc-gear.nl
 
Sales
jellevanharsselaar@cnc-gear.nl