De LANTEK EXPERT Calculatie-softwaresystemen zijn ontwikkeld voor het éénvoudig opstellen van calculaties van uw snij- of pons werkstukken. Door een zeer open opzet is het gemakkelijk in gebruik en voordelig in aanschaf en onderhoud.

Lantek Basic calculatiesysteem

Het op Excel gebasseerde calculatie systeem kan eenvoudig zelf op uw productie afgestemd worden, waardoor dure consultancy uren tot een minimum beperkt worden. Uiteraard kan CNC Gear u met advies en assistentie ondersteunen indien gewenst.

CNCcalc calculatiesysteem

Door de krachtige SQL database als basis te nemen voor het CNCcalc CAD/CAM programmeersysteem kan Lantek tot in detail uw calculaties opbouwen voor snijden, ponsen, kanten en de andere veelvoorkomende bewerkingen in uw bedrijf. Deze informatie kan vervolgens worden verwekrt tot een offerte vanuit CNCcalc.

Lantek Webshop calculatiesysteem

Door de krachtige calculatiesystemen van Lantek te koppelen aan onze webshop interface kunnen wij voor u een online calculatietool leveren voor plaat en buisbewerkingen. Vraag naar de mogelijkheden van ons online plaat en buis calculatiesysteem bij onze verkoopafdeling.

 

*
*
*
*

CAD/CAM systemen

Programmeer uw machine ook met de hoog kwalitatieve CAD/CAM systemen van CNC Gear

Referenties

Wij zijn trots om te mogen werken voor vooraanstaande bedrijven met zeer verschillende disciplines

Support

Door een goede support is de bedrijfszekerheid van uw CAD/CAM systeem verzekerd


Navigatie
Producten
Referenties
Support
Bedrijf
Contact


CNC Gear
Ambachtsstraat 1a
7591 BE Denekamp (Ov)
KvK : 64844544
Tel : +31 (0)541 858391Support
support@cnc-gear.nl
 
Sales
jellevanharsselaar@cnc-gear.nl