De LANTEK UNFOLDER modules beslaan vier opties, om u een unfold optie te geven die zo goed mogelijk aansluit op uw behoeftes en bestaande software applicaties.

De eerste drie opties zijn in SolidWorks®, SolidEdge® of Inventor® geïntegreerde unfolder modules die de plaatwerkdelen in de LANTEK JOBS importeert.

De modules maken daarbij gebruik van alle functionaliteit die in deze 3D CAD systemen aanwezig is en geeft u daarom het beste resultaat voor hoekoplossingen en de benodigde verkortingswaarden. Waar andere systemen tekortschieten bij moeilijke hoekoplossingen of importmogelijkheden van bepaalde bestandsformaten kiest u voor zekerheid door de combinatie tussen Lantek met SolidWorks®, SolidEdge® of Inventor®.

Importeer uw part en/of assembly in SolidWorks®, SolidEdge® of Inventor® en exporteerd deze direct in het Lantek Expert CAD/CAM systeem met de juiste verkortingswaarden.

De vierde optie sluit aan op uw behoeftes als u geen 3D CAD systeem beschikbaar hebt of als u hiervoor geen dure licenties bezet wilt houden. Ook is deze optie interessant als u geen kennis in huis heeft van 3D CAD tekenen, maar toch 3D bestanden wilt kunnen verwerken.

De Lantek 3D importer importeerd enkelstuks en assemblies direct in, in de Lantek werkomgeving voor het verwerken in uw nestingen met de juiste verkortingwaardes en de mogelijkheid om te wisselen van ondermatrijs.

 

*
*
*
*

CAD/CAM systemen

Programmeer uw machine ook met de hoog kwalitatieve CAD/CAM systemen van CNC Gear

Referenties

Wij zijn trots om te mogen werken voor vooraanstaande bedrijven met zeer verschillende disciplines

Support

Door een goede support is de bedrijfszekerheid van uw CAD/CAM systeem verzekerd


Navigatie
Producten
Referenties
Support
Bedrijf
Vacatures
Contact


CNC Gear
Ambachtsstraat 1a
7591 BE Denekamp (Ov)
KvK : 64844544
Tel : +31 (0)541 858391Support
support@cnc-gear.nl
 
Sales
jellevanharsselaar@cnc-gear.nl