Het LANTEK EXPERT CUT CAD/CAM-softwaresysteem is speciaal ontworpen voor de programmering van alle soorten snijmachines, zoals machines met een enkele snijkop of met "Multitorch" en "Bevelcut" opties. Deze module van wereldklasse is de eerste keuze van vele gerenommeerde machineleveranciers.
Het LANTEK EXPERT PUNCH CAD/CAM-softwaresysteem is ontworpen voor de programmering van ponsmachines. De doortastende functies maken het programmeren van machines met vele gereedschappen, klepfuncties, belaad- en ontlaadsystemen zeer eenvoudig.
Het LANTEK EXPERT CALC-softwaresysteem is ontwikkeld voor het éénvoudig opstellen van calculaties van uw snij- of pons werkstukken. Door een zeer open opzet is het gemakkelijk in gebruik en voordelig in aanschaf en onderhoud.
Het LANTEK EXPERT DUCT CAD/CAM-softwaresysteem is ontwikkeld voor de engineering van luchtkanalen, broekstukken en trechters. Door de integratie met LANTEK CAD/CAM zijn uw ontwerpen binnen enkele muisklikken genest.
LANTEK FLEX3D TUBES is hét CAD/CAM systeem voor buislaser machines. Lantek FLEX3D TUBES biedt de gebruiker de mogelijkheid om zelf buisontwerpen te maken of om 3D-bestanden in te lezen vanuit alle bekende Cad/systemen, zoals SolidWorks®, SolidEdge® of Inventor®. Met de handige nestfuncties kunnen de orders snel en efficient genest worden.
LANTEK UNFOLDER is een in SolidWorks®, SolidEdge® of Inventor® geïntegreerde unfolder module die de plaatwerkdelen in de LANTEK JOBS importeert. De module maakt daarbij gebruik van alle functionaliteiten die in de 3D CAD systemen aanwezig zijn en geeft u het beste resultaat voor hoekoplossingen en de benodigde verkortingswaarden.
Het LANTEK MANAGER softwaresysteem is speciaal ontworpen om uw productie te overzien en daar waar mogelijk meer LEAN te produceren door een goede planning en door productieorders te combineren voor optimaal materiaalverbruik.
LANTEK WOS is ontworpen voor de integratie van de machinebesturing met het Lantek Expert CAD/CAM-programmeersysteem en het productiebeheersysteem Lantek Manager. De productiemanager kan met LANTEK WOS aangeven wanneer welke machine welke taak moet uitvoeren en real/time de productiestatus inzien.
Het LANTEK INTEGRA softwaresysteem bestaat uit een serie functionele ERP- modules die zich richten op volledig en geïntegreerd beheer van de behoeften van bedrijven. Beginnend bij het initiële verkoopproces tot en met de nazorg. 
*
*
*
*

CAD/CAM systemen

Programmeer uw machine ook met de hoog kwalitatieve CAD/CAM systemen van CNC Gear

Referenties

Wij zijn trots om te mogen werken voor vooraanstaande bedrijven met zeer verschillende disciplines

Support

Door een goede support is de bedrijfszekerheid van uw CAD/CAM systeem verzekerd


Navigatie
Producten
Referenties
Support
Bedrijf
Vacatures
Contact


CNC Gear
Ambachtsstraat 1a
7591 BE Denekamp (Ov)
KvK : 64844544
Tel : +31 (0)541 858391Support
support@cnc-gear.nl
 
Sales
jellevanharsselaar@cnc-gear.nl